Sisteme de control acces și pontaj


Cititoare și controlere de rețeaO soluție de securitate pentru blocuri locative, birouri, hoteluri și secții de producere, este instalarea sistemului – acces control, ce permite limitarea accesului persoanelor neautorizate. Acestea sunt instalarea cititoarelor amprentei, cardurilor ID (personalizate), dispozitivelor de recunoașterea facială, care funcționează în comun cu lacătele electromecanice și magnetice.


Sistema acces control, poate fi suplimentată cu controlere de rețea, ce înregistrează timpul și numărul personalului de intrare / ieșire fiecărui punct separat. Ca rezultat, primiți informația unui raport în format Excel, referitor orelor lucrate și mișcari ale personalului, dar și posibilitatea de a monitoriza procesul de lucru.


Sisteme de pontajCulegeți datele și controlați evenimente businessului Dvs prin card ID/ tag sau amprenta. Monitorizați procese de lucru și grafic de activitate personalului.

Raportare programată exportată în Excel. O gamă variată de raportare: sosit / plecat, prezența, număr ore lucrate general / subdiviziune.
Monitorizarea sistemului de acces control este posibilă utilizând o aplicație web specială – ZKBioaccess. Versiunea gratuită a aplicației vă permite să controlați de la distanță sistemul, să înregistrați rapoarte și să creați utilizatori. De asemenea, puteți controla până la 5 uși și date până la 2000 de angajați! Pentru sistemele mari, se recomandă utilizarea platformei ZKBiosecurity


Sisteme de automatizareSisteme automate de bariere pentru acces control a vehiculului în zona protejată. Bariera este controlată în mod complet automat (utilizând un sistem de identificare a numerelor de înmatriculare, senzori de mișcare) și moduri semi-automate (telecomenzi radio, carduri de identitate, butoane).

Controlul la distanța a lacatelor electronice cu telecomanda sau aplicație mobilă

Relații clienți

Luni – Vineri
9:00 – 18:00
Sîmbătă | 9:00 – 14:00

Contacte

MD-2032, mun. Chişinău, str. Burebista, 17A, birou 103

Tel: 0 69 682 555

proiect@iperimetru.md

Suport tehnic

Tel: 0 68 822 932

Luni – Sîmbătă
8:30 – 19:00

Alătură-te acum

Urmăriți-ne


preloader