Sisteme antiincendiu


SISTEME DE ALARMĂ ȘI AVERTIZAREA INCENDIILOR


Elaborarea proiectului sistemului de avertizare a incendiilor, începe cu pregătirea unui plan de devizare a spațiului în zonele corespunzătoare. Apoi indicarea locurilor pentru instalarea sirenelor de alarmă interioare și exterioare, butoanelor de incendiu și a detectorilor de fum / căldură. Executarea acestor sarcini, sunt cercetate de specialistul companiei iPerimetru, unde urmează să fie instalat sistemul.

După finalizarea lucrărilor de instalare, sistemul este testat la: fum, încălzire, notificare manuală a apelurilor. La executarea lucrărilor, se întocmește un act de dare în exploatare a sistemului.
După detectarea sursei de incendiu, sistemul de alarmă începe efectuarea algoritmului de acțiuni. Pentru înștiințarea incendiului, sistemul de avertizare trebuie să fie activat. Această poate fi: notificare de sunet-lumină sau sunet. Alte tipuri de alarmă (noficare) pot fi activate la solicitarea clientului. Pentru zone mai spațioase, sistemul de avertizare a incendiilor poate fi suplimentat cu indicatoare de “Ieșire”, care ajută la evacuarea zonei în pericol.

În toate cazurile de prevenire a incendiilor, sistemul poate fi conectat la telefon dvs. mobil. Astfel, veți fi informat printr-un apel telefonic sau mesaj despre declanșarea sistemului inclusiv și zonei sale individuale.Se instalează doar utilaje certificate și testate în situații reale, producătorilor de încredere:
Relații clienți

Luni – Vineri
9:00 – 18:00
Sîmbătă | 9:00 – 14:00

Contacte

MD-2032, mun. Chişinău, str. Burebista, 17A, birou 103

Tel: 0 69 682 555

proiect@iperimetru.md

Suport tehnic

Tel: 0 68 822 932

Luni – Sîmbătă
8:30 – 19:00

Alătură-te acum

Urmăriți-ne


preloader